Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Influence of lupin seed dehulling on functional properties of the meal and protein extrability (Poster. 13th International Nutrition & Diagnostics Conference (INDC 2013). August 26-29, 2013. Olomouc, Czech republic. [ISBN 978-80-7395-546-5]).

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000433" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000433 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of lupin seed dehulling on functional properties of the meal and protein extrability (Poster. 13th International Nutrition & Diagnostics Conference (INDC 2013). August 26-29, 2013. Olomouc, Czech republic. [ISBN 978-80-7395-546-5]).

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The emulsion and foaming capacities and stabilities, water and oil absorption capacities and protein extrabilities of the lupin and chickpea seed kernel and complete flours and a lupin protein concentrate were compared using standard methods. The emulsion and foaming properties and protein extrability, expressed as protein recovery and yield, of the lupin meal and were improved significantly by the dehulling procedure.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of lupin seed dehulling on functional properties of the meal and protein extrability (Poster. 13th International Nutrition & Diagnostics Conference (INDC 2013). August 26-29, 2013. Olomouc, Czech republic. [ISBN 978-80-7395-546-5]).

  • Popis výsledku anglicky

    The emulsion and foaming capacities and stabilities, water and oil absorption capacities and protein extrabilities of the lupin and chickpea seed kernel and complete flours and a lupin protein concentrate were compared using standard methods. The emulsion and foaming properties and protein extrability, expressed as protein recovery and yield, of the lupin meal and were improved significantly by the dehulling procedure.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů