Influence of lupin seed dehulling on functional properties of the meal and protein extrability (Poster. 13th International Nutrition & Diagnostics Conference (INDC 2013). August 26-29, 2013. Olomouc, Czech republic. [ISBN 978-80-7395-546-5]).
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000433" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000433 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of lupin seed dehulling on functional properties of the meal and protein extrability (Poster. 13th International Nutrition & Diagnostics Conference (INDC 2013). August 26-29, 2013. Olomouc, Czech republic. [ISBN 978-80-7395-546-5]).
Popis výsledku v původním jazyce
The emulsion and foaming capacities and stabilities, water and oil absorption capacities and protein extrabilities of the lupin and chickpea seed kernel and complete flours and a lupin protein concentrate were compared using standard methods. The emulsion and foaming properties and protein extrability, expressed as protein recovery and yield, of the lupin meal and were improved significantly by the dehulling procedure.
Název v anglickém jazyce
Influence of lupin seed dehulling on functional properties of the meal and protein extrability (Poster. 13th International Nutrition & Diagnostics Conference (INDC 2013). August 26-29, 2013. Olomouc, Czech republic. [ISBN 978-80-7395-546-5]).
Popis výsledku anglicky
The emulsion and foaming capacities and stabilities, water and oil absorption capacities and protein extrabilities of the lupin and chickpea seed kernel and complete flours and a lupin protein concentrate were compared using standard methods. The emulsion and foaming properties and protein extrability, expressed as protein recovery and yield, of the lupin meal and were improved significantly by the dehulling procedure.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů