Mixed vegetable juices acidified with sauerkraut juice and preserved using high pressure or heat pasteurization treatments ? nutritional and sensory evaluation
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F14%3A00000523" target="_blank" >RIV/00027022:_____/14:00000523 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/119584.pdf" target="_blank" >http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/119584.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Mixed vegetable juices acidified with sauerkraut juice and preserved using high pressure or heat pasteurization treatments ? nutritional and sensory evaluation
Popis výsledku v původním jazyce
The goal of this work was to design mixed vegetable (vegetable-fruit) juices which are preserved by high pressure, have an increased content of bioactive substances, are made from locally available produce, and offer excellent nutrition and appealing taste. The new products were prepared on laboratory scale units and underwent nutritional, microbiological,and sensory evaluations. The basic composition, total polyphenol content, ascorbic acid content, and total antioxidant activity were determined.
Název v anglickém jazyce
Mixed vegetable juices acidified with sauerkraut juice and preserved using high pressure or heat pasteurization treatments ? nutritional and sensory evaluation
Popis výsledku anglicky
The goal of this work was to design mixed vegetable (vegetable-fruit) juices which are preserved by high pressure, have an increased content of bioactive substances, are made from locally available produce, and offer excellent nutrition and appealing taste. The new products were prepared on laboratory scale units and underwent nutritional, microbiological,and sensory evaluations. The basic composition, total polyphenol content, ascorbic acid content, and total antioxidant activity were determined.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B089" target="_blank" >QI91B089: Nové metody a postupy využití zemědělských surovin pro koncepci funkčních potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
32
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
182-187
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—