Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Suchá směs pro fortifikaci jemného pečiva, cukrárenských a pekárenských výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000654" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000654 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Suchá směs pro fortifikaci jemného pečiva, cukrárenských a pekárenských výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Řešení se týká suché trojsložkové směsi fortifikujících látek pro přípravu jemného pečiva, cukrárenských a pečivárenských výrobků, s vyšší antioxidační aktivitou. Obohacuje dostupné potraviny, které vykazují vyšší antioxidační aktivitu a jsou potřebné zejména pro snížení rizika srdečně cévních chorob, některých typů rakoviny a posílení imunity a obranyschopnosti lidí.

  • Název v anglickém jazyce

    A dry mixture for fortification of fine pastry, confectionery and bakery products

  • Popis výsledku anglicky

    The solution relates to a dry three component mixture of fortification substances for the preparation of fine pastry, confectionery and bakery products with higher antioxidant activity. It enriches available foods that have a higher antioxidant activity and are especially needed to reduce the risk of cardiovascular diseases, some types of cancer, and to strengthen the immune and defenses of people.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    30531

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Jaroslav Auský MAUZ - výroba s.r.o. PEKAŘSTVÍ NODES, spol. s r.o.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence