Kokosový cukrářský výrobek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000660" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000660 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kokosový cukrářský výrobek
Popis výsledku v původním jazyce
Řešení se týká složení kokosového cukrářského výrobku s optimalizovanými vlastnostmi pro lidskou výživu, kdy dojde k náhradě vaječného bílku syrovátkovými bílkovinami a současně omezením obsahu a modifikací cukru ke snížení glykemického indexu.
Název v anglickém jazyce
A coconut confectionery product
Popis výsledku anglicky
The solution relates to the composition of a coconut confectionery product having optimized properties for human nutrition, where the egg white protein is replaced by whey proteins and, at the same time, by limiting the content and modification of sugar the glycemic index is lowered.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
31128
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence