Mikrovlny na talíři
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A888" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:888 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vesmir.cz/cz/casopis/archiv-casopisu/2019/cislo-2/" target="_blank" >https://vesmir.cz/cz/casopis/archiv-casopisu/2019/cislo-2/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikrovlny na talíři
Popis výsledku v původním jazyce
Můžeme doporučit umístit chlazené složky pokrmu na porcelánový talíř bez ozdob, zabalit tento na talíři umístěný pokrm do mikrotenového Pe sáčku a takto zabalený talíř umístit do mikrovlnné trouby. Nastavit čas ohřevu na 3-5 minut dle druhu pokrmu se střední intenzitou výkonu zařízení. Po ukončení ohřevu je třeba ponechat pokrm ještě dvě až tři minuty v zařízení, aby došlo vlivem páry zachycené v sáčku k vyrovnání teplot ve všech částech pokrmu (části s vysokým obsahem vody se ohřívají rychleji a na vyšší teplotu než části pokrmu s menším obsahem vody).
Název v anglickém jazyce
Microwaves on a plate
Popis výsledku anglicky
We can recommend placing the refrigerated components of the dish on a porcelain plate without decorations, wrapping the dish placed on the plate in a microtene PE bag and placing the plate wrapped in this way in a microwave oven. Set the heating time to 3-5 minutes according to the type of food with a medium power intensity of the appliance. After heating, leave the food in the appliance for two to three more minutes to allow the steam trapped in the bag to equalize the temperatures in all parts of the food (parts with a high water content heat up faster and to a higher temperature than parts of food with a lower water content).
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
20402 - Chemical process engineering
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vesmír
ISSN
0042-4544
e-ISSN
—
Svazek periodika
2019
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
133-133
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—