Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sušené maso jerky.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1088" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1088 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.potravinybezlepku.cz/blog" target="_blank" >https://www.potravinybezlepku.cz/blog</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sušené maso jerky.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Rysová, J.: Sušené maso jerky. Publikace článku do blogu databáze „Potraviny bez lepku“ a podklady pro informační leták pro laickou veřejnost. https://www.potravinybezlepku.cz/blog Informace pro pacienty s celiakií o výrobě a druzích sušeného masa a o jeho vhodnosti pro bezlepkovou dietu.

  • Název v anglickém jazyce

    Dried jerky meat.

  • Popis výsledku anglicky

    Rysová, J .: Dried jerky meat. Publication of an article in the blog database "Food without gluten" and materials for an information leaflet for the general public. https://www.potravinybezlepku.cz/blog Information for patients with celiac disease on the production and types of dried meat and its suitability for a gluten-free diet.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů