Sušené maso jerky.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1088" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1088 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.potravinybezlepku.cz/blog" target="_blank" >https://www.potravinybezlepku.cz/blog</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sušené maso jerky.
Popis výsledku v původním jazyce
Rysová, J.: Sušené maso jerky. Publikace článku do blogu databáze „Potraviny bez lepku“ a podklady pro informační leták pro laickou veřejnost. https://www.potravinybezlepku.cz/blog Informace pro pacienty s celiakií o výrobě a druzích sušeného masa a o jeho vhodnosti pro bezlepkovou dietu.
Název v anglickém jazyce
Dried jerky meat.
Popis výsledku anglicky
Rysová, J .: Dried jerky meat. Publication of an article in the blog database "Food without gluten" and materials for an information leaflet for the general public. https://www.potravinybezlepku.cz/blog Information for patients with celiac disease on the production and types of dried meat and its suitability for a gluten-free diet.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů