Obsah lepku v dehydratovaných potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000043" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000043 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.potravinybezlepku.cz/blog/" target="_blank" >https://www.potravinybezlepku.cz/blog/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obsah lepku v dehydratovaných potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah lepku v dehydratovaných potravinách; https://www.potravinybezlepku.cz/blog/. Článek v blogu databáze "Potraviny bez lepku" a současně i vytištěný leták. Reakce na změnu pravidel pro posuzování obsahu lepku v dehydratovaných potravinách a důsledky této úpravy pro osoby s intolerancí lepku. Informace uřčená pro širokou veřejnost.
Název v anglickém jazyce
Gluten content in dehydrated foods
Popis výsledku anglicky
Gluten content in dehydrated foods; https://www.potravinybezlepku.cz/blog/. An article in the blog of the database "Food without gluten" and at the same time a printed leaflet. Reaction to the change in the rules for assessing the gluten content in dehydrated foods and the consequences of this amendment for people with gluten intolerance. Information intended for the general public.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů