Méně známé bezlepkové plodiny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1120" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1120 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://youtu.be/faNS_gDSWkQ" target="_blank" >https://youtu.be/faNS_gDSWkQ</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Méně známé bezlepkové plodiny
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška se zabývala obsahem lepku v různých plodinách, cereáliách, pseudocereáliách a ukazuje různé možnosti bezlepkového stravování z bezlepkových surovin. Národní zemědělské muzeum v Praze, 18. 11. 2020
Název v anglickém jazyce
Less known gluten-free crops
Popis výsledku anglicky
The lecture dealt with gluten content in various crops, cereals, pseudocereals and shown various possibilities of gluten-free nutrition from gluten-free crops. Národní zemědělské muzeum in Prague, 18 November 2020
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—