Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Méně známé bezlepkové plodiny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1120" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1120 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://youtu.be/faNS_gDSWkQ" target="_blank" >https://youtu.be/faNS_gDSWkQ</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Méně známé bezlepkové plodiny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška se zabývala obsahem lepku v různých plodinách, cereáliách, pseudocereáliách a ukazuje různé možnosti bezlepkového stravování z bezlepkových surovin. Národní zemědělské muzeum v Praze, 18. 11. 2020

  • Název v anglickém jazyce

    Less known gluten-free crops

  • Popis výsledku anglicky

    The lecture dealt with gluten content in various crops, cereals, pseudocereals and shown various possibilities of gluten-free nutrition from gluten-free crops. Národní zemědělské muzeum in Prague, 18 November 2020

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče