Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu lékařů, chemiků-analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P002509" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P002509 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu lékařů, chemiků-analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář byl věnován otázkám bezlepkové dieta - sortiment výrobků, kontrola bezlepkových potravin, spektrum plodin pro bezlepkovou dietu, metody stanovení obsah gliadinu
Název v anglickém jazyce
Actual situation in the area of gluten-free diet from the point of view of physicians, chemists- analytics, food producers and patients
Popis výsledku anglicky
Meeting was focused on the questions concerning gluten-free diet: assortment of gluten-free foods, control of gluten-free foods, crops for gluten-free diet, methods of gliadin content determination
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analýza glutenu (lepku) a sledování kvality bezlepkových potravin a surovin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
kinosál MBÚ AV ČR, Praha 4, Vídeňská 1083
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
37
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce