Pravidla bezlepkové diety
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000021" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000021 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pravidla bezlepkové diety
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentace byla součástí každoroční akce Společnosti pro bezlepkovou dietu Gluten Free Food Expo 2024, 19. Fórum celiaků, Výstaviště Letňany, 18. 5. 2024 Prezentace je věnována všem částem problematiky bezlepkové diety a bezlepkových potravin a vysvětlila základní pravidla pro orientaci při výběru a nákupu potravin vhodných pro dietu. Pravidla zahrnují také stravování v provozovnách hromadného stravování,
Název v anglickém jazyce
Gluten free diet rules
Popis výsledku anglicky
The presentation was part of the Society for Gluten Free Diet's annual event Gluten Free Food Expo 2024, 19th Celiac Forum, Výstaviště Letňany, 18/05/2024 The presentation was focused on all parts of the gluten-free diet and gluten-free foods and explained the basic rules for orientation when choosing and buying foods suitable for the diet. The rules also include meals in catering service.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů