Cukr v potravinách – důvod k obavám?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1125" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1125 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Cukr v potravinách – důvod k obavám?
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro odbornou i laickou veřejnost týkající se cukru v potravinách objasňuje, co vlastně cukr je, kde všude jej můžeme najít a jakým se stravovat, abychom jeho přísun omezili.
Název v anglickém jazyce
Sugar in food - a reason to be aware of?
Popis výsledku anglicky
Lecture forpublic concerning sugar in food explains, what sugar is, where we can find it and gives advice how to eat to reduce its intake to minimum.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů