Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Cukr v potravinách – důvod k obavám?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1125" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1125 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Cukr v potravinách – důvod k obavám?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška pro odbornou i laickou veřejnost týkající se cukru v potravinách objasňuje, co vlastně cukr je, kde všude jej můžeme najít a jakým se stravovat, abychom jeho přísun omezili.

  • Název v anglickém jazyce

    Sugar in food - a reason to be aware of?

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture forpublic concerning sugar in food explains, what sugar is, where we can find it and gives advice how to eat to reduce its intake to minimum.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů