Kakaový bezlepkový dezert bez cukru s vlákninou a proteinem.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1126" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1126 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kakaový bezlepkový dezert bez cukru s vlákninou a proteinem.
Popis výsledku v původním jazyce
Užitný vzor se týká bezlepkového kakového dezertu bez přidaného cukru, který je obohacený o vlákninu a bílkoviny. Dezert je z bezlepkových druhů mouk a s nízkoenergetickými sladidly.
Název v anglickém jazyce
Sugar-free cocoa dessert with fibre and protein
Popis výsledku anglicky
The formulation for sugar-free caco dessert with any added sugar, which is enriched in fibre and protein. The dessert is made of gluten-free flours and contains low-energy sweeteners.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
34599
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence