Dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A969" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:969 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033285.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033285.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin
Popis výsledku v původním jazyce
Reformulace - receptura pro dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin. Dezert obsahuje buď ovocnou složku, nebo ovocné pyré a je slazen erytritolem nebo xylitolem.
Název v anglickém jazyce
Dessert with cottage cheese, tofu, cereal, fruit ingredient, nuts and fibre, reduced sugar and saturated fatty acids
Popis výsledku anglicky
Reformulation - formula for dessert with cottage cheese, tofu, cereal, fruit ingredient, nuts and fibre, reduced sugar and saturated fatty acids. The dessert contents either fruit ingredient of fruit pyre and erythritol or xylitol.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
36644
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence