Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A969" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:969 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033285.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033285.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Reformulace - receptura pro dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin. Dezert obsahuje buď ovocnou složku, nebo ovocné pyré a je slazen erytritolem nebo xylitolem.

  • Název v anglickém jazyce

    Dessert with cottage cheese, tofu, cereal, fruit ingredient, nuts and fibre, reduced sugar and saturated fatty acids

  • Popis výsledku anglicky

    Reformulation - formula for dessert with cottage cheese, tofu, cereal, fruit ingredient, nuts and fibre, reduced sugar and saturated fatty acids. The dessert contents either fruit ingredient of fruit pyre and erythritol or xylitol.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    36644

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence