Bezlepková dieta - fakta a mýty
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1131" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1131 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.tvnoe.cz/porad/28887-nocni-univerzita-rndr-zuzana-smidova-bezlepkova-dieta-fakta-a-myty" target="_blank" >https://www.tvnoe.cz/porad/28887-nocni-univerzita-rndr-zuzana-smidova-bezlepkova-dieta-fakta-a-myty</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepková dieta - fakta a mýty
Popis výsledku v původním jazyce
V pořadu jsou osvětleny principy bezlepkové diety, zásady při příprave bezlepkových pokrmů a možnosti výběru bezlepkových potravin. Tato dieta je určena pro lidi s intolerancí lepku, především pro celiaky, pro které je tato dieta jedinou celoživotní léčbou a její nedodržování může vést k závažným zdravotním problémům.
Název v anglickém jazyce
Facts and myths of gluten-free diet
Popis výsledku anglicky
The broadcas shows the principles of gluten-free diet and preparation of gluten-free meals and the possibilities of choice of gluten-free food. This diet is intended for people with gluten intolerance, mainly for coeliac patients, for who this diet represents the only, whole-life therapy and its non-compliance can result in serious health problems.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
—
OECD FORD obor
30304 - Public and environmental health
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—