17. Fórum celiaků, Gluten Free Prague Expo 2021, PVA Letňany, 21. 5. 2022.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000010" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000010 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
17. Fórum celiaků, Gluten Free Prague Expo 2021, PVA Letňany, 21. 5. 2022.
Popis výsledku v původním jazyce
17. Fórum celiaků, Gluten Free Prague Expo 2021, PVA Letňany, 21. 5. 2022. Prezentace práce VÚPP v oblasti bezlepkových potravin a bezlepkové diety. Poradenská činnost zaměřená na obsah lepku v potravinách, vývoj bezlepkových receptur a na zdravou výživu . Ochutnávka bezlepkových receptur vyvinutých ve VÚPP.
Název v anglickém jazyce
17. Forum of celiacs, Gluten Free Prague Expo 2021, PVA Letňany, 21 May 2022.
Popis výsledku anglicky
17th Celiac Forum, Gluten Free Prague Expo 2021, PVA Letňany, 21/05/2022. Presentation of the work of VÚPP in the field of gluten-free foods and gluten-free diet. Consultancy focused on gluten content in food, development of gluten-free recipes and healthy nutrition. Tasting of gluten-free recipes developed at VÚPP.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů