Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Intolerance lepku a bezlepkové produkty

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000029" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000029 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Intolerance lepku a bezlepkové produkty

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška vysvětluje problematiku lepku, ukazuje možnosti, kde všude se může vyskytnout a představuje jedinou možnost léčby, kterou je konzumace výhradně bezlepkových výrobků.

  • Název v anglickém jazyce

    Gluten intolerance and gluten-free products

  • Popis výsledku anglicky

    The lecture explains the problem of gluten, shows the possibilities where it can occur everywhere and presents the only treatment option, which is the consumption of exclusively gluten-free products.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10620 - Other biological topics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů