Intolerance lepku a bezlepkové produkty
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000029" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000029 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Intolerance lepku a bezlepkové produkty
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška vysvětluje problematiku lepku, ukazuje možnosti, kde všude se může vyskytnout a představuje jedinou možnost léčby, kterou je konzumace výhradně bezlepkových výrobků.
Název v anglickém jazyce
Gluten intolerance and gluten-free products
Popis výsledku anglicky
The lecture explains the problem of gluten, shows the possibilities where it can occur everywhere and presents the only treatment option, which is the consumption of exclusively gluten-free products.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10620 - Other biological topics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů