4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000042" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=akJrz_-pnJQ" target="_blank" >https://www.youtube.com/watch?v=akJrz_-pnJQ</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum.
Popis výsledku v původním jazyce
4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum. Konference pořádána ve spolupráci se Spolkem pro zdravou výživu. Hlavním cílem projektu bylo zvýšení povědomí a znalostí pražské veřejnosti o problematice zdravé výživy a bezpečného stravování s ohledem na zdravotní omezení prostřednictvím setkání široké veřejnosti s odborníky na odborné konferenci v Praze. Vstup byl po předchozí registraci zdarma. Cílovou skupinou konference byli zájemci o nové informace o výživě a potravinách ze školství, studenti, pracovníci ze zdravotnictví a tisku i poučení laici. Výzkumný ústav potravinářský Praha byl odborným garantem konference. Na akci vystoupili přední odborníci z řad lékařů, výzkumných pracovníků a spolupracujících odborníků. Konference se zaměřila na témata související se zdravými a bezpečnými potravinami: plísně mezi námi, střevní mikrobiom, stravování mimo domov, přínosy a rizika alternativního stravování, průmyslově zpracované potraviny a kvalita pitné a balené vody.4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum. Konference pořádána ve spolupráci se Spolkem pro zdravou výživu. Cílovou skupinou konference byli zájemci o nové informace o výživě a potravinách ze školství, studenti, pracovníci ze zdravotnictví a tisku i poučení laici.
Název v anglickém jazyce
4th annual conference Current trends in special nutrition on the topic of healthy and safe food, September 22, 2022, National Agricultural Museum.
Popis výsledku anglicky
The 4th annual conference Current trends in special nutrition on the topic of healthy and safe food, September 22, 2022, National Agricultural Museum. This conference was organized in cooperation with the Association for Healthy Nutrition. The main goal of the project was to increase the awareness and knowledge of the Prague citizens about the issue of healthy nutrition and safe eating with regard to health restrictions through a meeting of the general public with experts at a professional konference. The entry was free after registration. The target group of the conference was people interested in new information about nutrition and food, especially education staff, students, workers from the health sector and the press, as well as educated lay people. The Prague Food Research Institute was the expert guarantor of the conference. Leading experts from the ranks of doctors, researchers and collaborating experts spoke at the event. The conference focused on topics related to healthy and safe food: fungi among us, gut microbiome, eating out, benefits and risks of alternative eating, industrially processed food and the quality of drinking and bottled water..
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha, Národní zemědělské muzeum
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
62
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce