Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Odborná praxe studentek Střední průmyslové školy potravinářských technologií, Praha 2, Podskalská 10

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000034" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000034 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Odborná praxe studentek Střední průmyslové školy potravinářských technologií, Praha 2, Podskalská 10

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Odborná praxe umožnila studentkám Střední průmyslové školy potravinářských technologií v Praze budovat a zlepšovat dovednosti potřebné k profesnímu úspěchu. Studentky prozkoumaly řadu teoretických a praktických dovedností v rámci chemických stanovení sušiny, popela, tuku, bílkovin a vlákniny, dále senzorické analýzy a vývoje nového potravinářského výrobku s využitím alternativních zdrojů bílkovin. V rámci této cesty měly studentky příležitost prověřit a upevnit své teoretické znalosti a zapojit se do týmové práce.

  • Název v anglickém jazyce

    Professional practice for students of Secondary Industrial School of Food Technology

  • Popis výsledku anglicky

    The professional experience enabled students of the Secondary Industrial School of Food Technology in Prague to build and improve the skills needed for professional success. Students explored a number of theoretical and practical skills in the chemical determination of dry matter, ash, fat, protein and fiber, as well as sensory analysis and development of a new food product using alternative protein sources. As part of this journey, female students had the opportunity to test and consolidate their theoretical knowledge and engage in teamwork.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů