Rostlinná pomazánka se zvýšeným množstvím bílkovin a sníženým množstvím soli
Popis výsledku
—
Klíčová slova
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Rostlinná pomazánka se zvýšeným množstvím bílkovin a sníženým množstvím soli
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká receptury na rostlinnou pomazánku se zvýšeným množstvím bílkovin rostlinného původu, sníženým množstvím soli a s použitím rostlinného homogenátu nebo prášku (šrucha zelná, lichořeřišnice nebo matcha).
Název v anglickém jazyce
A vegetable spread with an increased amount of protein and a reduced amount of salt
Popis výsledku anglicky
The technical solution concerns a recipe for a plant-based spread with an increased amount of proteins of plant origin, a reduced amount of salt and using a plant homogenate or powder (e.g. watercress or matcha).
Klasifikace
Druh
Fuzit - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
LM2023064: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
37292
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Druh výsledku
Fuzit - Užitný vzor
OECD FORD
Food and beverages
Rok uplatnění
2023