Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rostlinná pomazánka se zvýšeným množstvím bílkovin a sníženým množstvím soli

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000092" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000092 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.gov.cz/webapp/!resdb.pta.frm" target="_blank" >https://isdv.upv.gov.cz/webapp/!resdb.pta.frm</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Rostlinná pomazánka se zvýšeným množstvím bílkovin a sníženým množstvím soli

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká receptury na rostlinnou pomazánku se zvýšeným množstvím bílkovin rostlinného původu, sníženým množstvím soli a s použitím rostlinného homogenátu nebo prášku (šrucha zelná, lichořeřišnice nebo matcha).

  • Název v anglickém jazyce

    A vegetable spread with an increased amount of protein and a reduced amount of salt

  • Popis výsledku anglicky

    The technical solution concerns a recipe for a plant-based spread with an increased amount of proteins of plant origin, a reduced amount of salt and using a plant homogenate or powder (e.g. watercress or matcha).

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LM2023064" target="_blank" >LM2023064: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    37292

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence