Identification of bovine-specific DNA in heat-treated animal products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F00%3A70000082" target="_blank" >RIV/00027162:_____/00:70000082 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Identification of bovine-specific DNA in heat-treated animal products
Popis výsledku v původním jazyce
The method based on polymerase chain reaction for the identification of bovine-specific DNA sequences was tested using 12 samples of meat-and-bone meal, 11 samples of fish meal, 9 samples of feeds, and 5 samples of heat-treated animal products.
Název v anglickém jazyce
Identification of bovine-specific DNA in heat-treated animal products
Popis výsledku anglicky
The method based on polymerase chain reaction for the identification of bovine-specific DNA sequences was tested using 12 samples of meat-and-bone meal, 11 samples of fish meal, 9 samples of feeds, and 5 samples of heat-treated animal products.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Modern analytical methods for food and beverage authentication
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Mendlova zemědělská a lesnická univerzita Brno
Místo vydání
ČR
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—