Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F04%3A994333" target="_blank" >RIV/00027162:_____/04:994333 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/16193296:_____/04:994315 RIV/60461373:_____/04:994290 RIV/00027022:_____/04:994347
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Popis výsledku v původním jazyce
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Název v anglickém jazyce
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
Popis výsledku anglicky
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
20-30
Název nakladatele
Skalský Dvůr
Místo vydání
Skalský Dvůr
Místo konání akce
Skalský dvůr
Datum konání akce
5. 5. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—