Metody posuzování autenticity jahodových džemů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F03%3A998603" target="_blank" >RIV/60461373:_____/03:998603 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/16193296:_____/03:998602
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Metody posuzování autenticity jahodových džemů
Popis výsledku v původním jazyce
Metody posuzování autenticity jahodových džemů
Název v anglickém jazyce
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
Popis výsledku anglicky
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin,
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
20-30
Název nakladatele
Skalský Dvůr
Místo vydání
Skalský Dvůr
Místo konání akce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Datum konání akce
26. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—