Nové poznatky o zdravotně a technologicky rizikových mikroorganismech v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F23%3AN0000155" target="_blank" >RIV/00027162:_____/23:N0000155 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.vri.cz/wp-content/uploads/2023/10/fianl_4_rijna.pdf" target="_blank" >https://www.vri.cz/wp-content/uploads/2023/10/fianl_4_rijna.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nové poznatky o zdravotně a technologicky rizikových mikroorganismech v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář s názvem „Nové poznatky o zdravotně a technologicky rizikových mikroorganismech v potravinách“ pořádaný na půdě Výzkumného ústavu veterinárního lékařství, v.v.i. v Brně představil posluchačům výsledky společných výzkumných aktivit na VÚVeL, Výzkumném ústavu mlékárenském v Praze a Veterinární univerzitě v Brně. Seminář obsahoval celkem 8 přednášek, jejichž společným jmenovatelem byla bezpečná potravina, a to jak na úrovni spotřebitele, tak v prostředí potravinářského podniku či chovatele potravinových zvířat.
Název v anglickém jazyce
New insights into health and technological risks of microorganisms in food
Popis výsledku anglicky
The seminar entitled "New insights into health and technological risks of microorganisms in foodstuffs", held at the Research Institute of Veterinary Medicine in Brno, presented to the audience the results of joint research activities at VÚVeL, the Dairy Research Institute in Prague and the Veterinary University in Brno. The seminar included a total of 8 lectures, the main topic was safe food, both at the consumer level and in the environment of a food producer or food animal breeders.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
40301 - Veterinary science
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910121" target="_blank" >QK1910121: Perzistence vybraných původců alimentárních onemocnění, hygienických indikátorů a možnosti jejich eliminace z prostředí potravinářských podniků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Brno, VÚVeL
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
40
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce