Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nové poznatky o zdravotně a technologicky rizikových mikroorganismech v potravinách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000033" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000033 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nové poznatky o zdravotně a technologicky rizikových mikroorganismech v potravinách

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seminář s názvem „Nové poznatky o zdravotně a technologicky rizikových mikroorganismech v potravinách“ pořádaný na půdě Výzkumného ústavu veterinárního lékařství, v.v.i. v Brně představil posluchačům výsledky společných výzkumných aktivit na VÚVeL, Výzkumném ústavu mlékárenském v Praze a Veterinární univerzitě v Brně. Seminář obsahoval celkem 8 přednášek, jejichž společným jmenovatelem byla bezpečná potravina, a to jak na úrovni spotřebitele, tak v prostředí potravinářského podniku či chovatele potravinových zvířat.

  • Název v anglickém jazyce

    New insights into health and technological risks of microorganisms in food

  • Popis výsledku anglicky

    The seminar entitled "New insights into health and technological risks of microorganisms in foodstuffs", held at the Research Institute of Veterinary Medicine in Brno, presented to the audience the results of joint research activities at VÚVeL, the Dairy Research Institute in Prague and the Veterinary University in Brno. The seminar included a total of 8 lectures, the main topic was safe food, both at the consumer level and in the environment of a food producer or food animal breeders.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40301 - Veterinary science

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910121" target="_blank" >QK1910121: Perzistence vybraných původců alimentárních onemocnění, hygienických indikátorů a možnosti jejich eliminace z prostředí potravinářských podniků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    VÚVeL Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    40

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce