Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Support of strengthening the cooperation and efficiency factors accelerating innovation processes in the food industry

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F14%3A%230000480" target="_blank" >RIV/00027251:_____/14:#0000480 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://agriculturejournals.cz/publicFiles/127189.pdf" target="_blank" >http://agriculturejournals.cz/publicFiles/127189.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Support of strengthening the cooperation and efficiency factors accelerating innovation processes in the food industry

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Th e paper deals with the evaluation sub-measures of the ?Cooperation for development of new products, processes and technologies, respectively the innovation in the food industry?. It is a sub-measure under the Rural Development Plan (I. 1.3.2). Th e rating refers to the current programming period, but it was made in the context of a preparation of the new programming for 2014?2020. Strengthening of the cooperation and effi ciency factors accelerating the innovation processes in food can act as a toolto gain competitive advantage for the future. It was based on the on- line survey on innovation in food companies, which are mainly in addition of supporting the product and process innovation demonstrating the eff ectiveness of the promotion of energy-reducing eff ects, increasing productivity and improving systems of logistics and distribution. Th is survey is indicative only. Th erefore, the survey was completed as an analysis of the approved and paid projects on the measure and inter

  • Název v anglickém jazyce

    Support of strengthening the cooperation and efficiency factors accelerating innovation processes in the food industry

  • Popis výsledku anglicky

    Th e paper deals with the evaluation sub-measures of the ?Cooperation for development of new products, processes and technologies, respectively the innovation in the food industry?. It is a sub-measure under the Rural Development Plan (I. 1.3.2). Th e rating refers to the current programming period, but it was made in the context of a preparation of the new programming for 2014?2020. Strengthening of the cooperation and effi ciency factors accelerating the innovation processes in food can act as a toolto gain competitive advantage for the future. It was based on the on- line survey on innovation in food companies, which are mainly in addition of supporting the product and process innovation demonstrating the eff ectiveness of the promotion of energy-reducing eff ects, increasing productivity and improving systems of logistics and distribution. Th is survey is indicative only. Th erefore, the survey was completed as an analysis of the approved and paid projects on the measure and inter

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agricultural Economics

  • ISSN

    0139-570X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    60

  • Číslo periodika v rámci svazku

    7

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    295-300

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus