The Czech Food and Processing industry 10 years after the EU accesion
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F14%3A%230000502" target="_blank" >RIV/00027251:_____/14:#0000502 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2011-2014/17906,7,3,0,nr-1231-achievements-and-challenges-in-the-food-sector-and-rural-areas-during-the-10-years-after-eu-enlargement.html" target="_blank" >https://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2011-2014/17906,7,3,0,nr-1231-achievements-and-challenges-in-the-food-sector-and-rural-areas-during-the-10-years-after-eu-enlargement.html</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Czech Food and Processing industry 10 years after the EU accesion
Popis výsledku v původním jazyce
The paper is aimed at assessment of the Czech food and processing industry after the EU accession in 2004 under the conditions of the EU single market and the EU Common Agricultural Policy (CAP). The structural and economic development of the industry under the EU conditions have been influenced by more factors (Trail et al. 1998), including: initial situation caused especially by how the restitution and privatisation were carried out after 1989; situation on the markets of agricultural commodities andfood under the EU single market; supports under the CAP, including domestic supports; effectiveness of the food industry enterprises and their competitiveness against the EU countries and ?third countries?.
Název v anglickém jazyce
The Czech Food and Processing industry 10 years after the EU accesion
Popis výsledku anglicky
The paper is aimed at assessment of the Czech food and processing industry after the EU accession in 2004 under the conditions of the EU single market and the EU Common Agricultural Policy (CAP). The structural and economic development of the industry under the EU conditions have been influenced by more factors (Trail et al. 1998), including: initial situation caused especially by how the restitution and privatisation were carried out after 1989; situation on the markets of agricultural commodities andfood under the EU single market; supports under the CAP, including domestic supports; effectiveness of the food industry enterprises and their competitiveness against the EU countries and ?third countries?.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Achievements and chalanges in the food sector and rural aqreas during the 10 years after EU enlargement
ISBN
978-83-7658-507-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
14
Strana od-do
101-114
Název nakladatele
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej ? Państwowy Instytut Badawczy
Místo vydání
Warszawa
Místo konání akce
Warszawa
Datum konání akce
1. 1. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—