Dlouhodobý vývoj spotřeby potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F23%3AN0000056" target="_blank" >RIV/00027251:_____/23:N0000056 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Dlouhodobý vývoj spotřeby potravin
Popis výsledku v původním jazyce
V prezentaci je hodnocen vývoj spotřeby potravin v období let 2012-21 se zaměřením na období pandemie covid-19. Součástí je analýza aktuálního vývoje spotřebitelských cen potravin, jako hlavního faktoru ovlivňujícího spotřebu potravin, a rovněž změn chování spotřebitelů při nákupu rychloobrátkového zboží. Celostátní odborná konference "Nezdravé názory na zdravé stravování", IKEM, Praha 18.10.2023.
Název v anglickém jazyce
Long-term development of food consumption
Popis výsledku anglicky
This presentation assesses the evolution of food consumption over the period 2012-21, focusing on the covid-19 pandemic. It includes an analysis of the current development of consumer food prices as a major factor influencing food consumption, as well as changes in consumer behaviour in the purchase of fast moving consumer goods. Celostátní odborná konference "Nezdravé názory na zdravé stravování", IKEM, Praha 18.10.2023.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
50202 - Applied Economics, Econometrics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů