Rok 1915 v českém a moravském cukrovarnictví
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00094943%3A_____%2F15%3A%230000199" target="_blank" >RIV/00094943:_____/15:#0000199 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Rok 1915 v českém a moravském cukrovarnictví
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá rokem 1915 v Českém a Moravském cukrovarnictví. Kritovost roku 1915 v produkci cukrové řepy a cukru byla dána zejména kombinací nedostatku lidských zdrojů, surovin a dopravních prostředků.
Název v anglickém jazyce
Year 1915 in Czech and Moravian Sugar Industry
Popis výsledku anglicky
The paper deals with year 1915 in Czech and Moravian sugar industry. It points to the critical character of this year regarding sugar beer growing and sugar production,focusing on the reasons leading to it.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AJ - Písemnictví, mas–media, audiovize
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
—
Svazek periodika
131
Číslo periodika v rámci svazku
9-10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
316-318
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—