Alergie na ovoce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00159816%3A_____%2F19%3A00071864" target="_blank" >RIV/00159816:_____/19:00071864 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Alergie na ovoce
Popis výsledku v původním jazyce
Odhad celosvětového výskytu alergie na ovoce s pohybuje mezi 2,2-11,5% ve věkové skupině 0-6 roků a 0,4-6,6% u dospělých. Rozsáhlá kapitola definuje ovoce, popisuje vznik a průběh alergií, uvádí nejznámější i méně známé syndromy, homologie a charakterizuje jednotlivé druhy ovoce
Název v anglickém jazyce
Fruit allergy
Popis výsledku anglicky
The worldwide incidence of fruit allergy is estimated to be between 2.2-11.5% in the 0-6 year age group and 0.4-6.6% in adults. Extensive chapter defines fruits, describes the origin and course of allergies, lists the best known and less known syndromes, homology and characterizes individual fruits
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
30225 - Allergy
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Potravinová alergie: jak na ni
ISBN
978-80-204-5572-7
Počet stran výsledku
77
Strana od-do
1-77
Počet stran knihy
560
Název nakladatele
Mladá fronta
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—