Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food hypersensitivity in patients suffering from atopic dermatitis and sensitization to soy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00179906%3A_____%2F14%3A10284319" target="_blank" >RIV/00179906:_____/14:10284319 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216208:11150/14:10284319

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.4103/0019-5154.123545" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.4103/0019-5154.123545</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.4103/0019-5154.123545" target="_blank" >10.4103/0019-5154.123545</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food hypersensitivity in patients suffering from atopic dermatitis and sensitization to soy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This study evaluates the food hypersensitivity reactions in patients suffering from atopic dermatitis and sensitization to soy. According to our results, patients suffering from atopic dermatitis and pollen allergy are in 27% sensitised to soy without clinical symptoms of soy allergy, but they suffer from early reactions to nuts, apples, spices, and acidic fruits.

  • Název v anglickém jazyce

    Food hypersensitivity in patients suffering from atopic dermatitis and sensitization to soy

  • Popis výsledku anglicky

    This study evaluates the food hypersensitivity reactions in patients suffering from atopic dermatitis and sensitization to soy. According to our results, patients suffering from atopic dermatitis and pollen allergy are in 27% sensitised to soy without clinical symptoms of soy allergy, but they suffer from early reactions to nuts, apples, spices, and acidic fruits.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FO - Dermatovenerologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Indian Journal of Dermatology

  • ISSN

    0019-5154

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    59

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    IN - Indická republika

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    106

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus