Evaluation of allergy to soy in patients with atopic dermatitis older than 14 years of age
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F15%3A10314219" target="_blank" >RIV/00216208:11150/15:10314219 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00179906:_____/15:10314219
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2013.864604" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2013.864604</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2013.864604" target="_blank" >10.1080/09540105.2013.864604</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of allergy to soy in patients with atopic dermatitis older than 14 years of age
Popis výsledku v původním jazyce
Atopic dermatitis is associated with food allergies. The aim of this study is to evaluate soy allergy in patients suffering from atopic dermatitis. About 20% of patients suffering from atopic dermatitis are sensitised to soy. Clinical symptoms of soy allergy occur only in 3.5% of patients suffering from atopic dermatitis.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of allergy to soy in patients with atopic dermatitis older than 14 years of age
Popis výsledku anglicky
Atopic dermatitis is associated with food allergies. The aim of this study is to evaluate soy allergy in patients suffering from atopic dermatitis. About 20% of patients suffering from atopic dermatitis are sensitised to soy. Clinical symptoms of soy allergy occur only in 3.5% of patients suffering from atopic dermatitis.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FO - Dermatovenerologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food and Agricultural Immunology
ISSN
0954-0105
e-ISSN
—
Svazek periodika
26
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
60-70
Kód UT WoS článku
000344468700006
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-84912005705