Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Evaluation of allergy to soy in patients with atopic dermatitis older than 14 years of age

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F15%3A10314219" target="_blank" >RIV/00216208:11150/15:10314219 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00179906:_____/15:10314219

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2013.864604" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2013.864604</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2013.864604" target="_blank" >10.1080/09540105.2013.864604</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Evaluation of allergy to soy in patients with atopic dermatitis older than 14 years of age

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Atopic dermatitis is associated with food allergies. The aim of this study is to evaluate soy allergy in patients suffering from atopic dermatitis. About 20% of patients suffering from atopic dermatitis are sensitised to soy. Clinical symptoms of soy allergy occur only in 3.5% of patients suffering from atopic dermatitis.

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of allergy to soy in patients with atopic dermatitis older than 14 years of age

  • Popis výsledku anglicky

    Atopic dermatitis is associated with food allergies. The aim of this study is to evaluate soy allergy in patients suffering from atopic dermatitis. About 20% of patients suffering from atopic dermatitis are sensitised to soy. Clinical symptoms of soy allergy occur only in 3.5% of patients suffering from atopic dermatitis.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FO - Dermatovenerologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food and Agricultural Immunology

  • ISSN

    0954-0105

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    26

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    60-70

  • Kód UT WoS článku

    000344468700006

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84912005705