Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Increased production of proinflammatory cytokines in adipose tissue of patients with end-stage renal disease

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11110%2F09%3A4642" target="_blank" >RIV/00216208:11110/09:4642 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00064165:_____/09:4642 RIV/00023001:_____/09:00002029

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Increased production of proinflammatory cytokines in adipose tissue of patients with end-stage renal disease

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The number of patients with end-stage renal disease (ESRD) is rising and these patients are at higher risk of cardiovascular disease. We studied the role of hormonal production of adipose tissue in the development of chronic inflammation in patients withESRD before kidney transplantation.

  • Název v anglickém jazyce

    Increased production of proinflammatory cytokines in adipose tissue of patients with end-stage renal disease

  • Popis výsledku anglicky

    The number of patients with end-stage renal disease (ESRD) is rising and these patients are at higher risk of cardiovascular disease. We studied the role of hormonal production of adipose tissue in the development of chronic inflammation in patients withESRD before kidney transplantation.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Nutrition

  • ISSN

    0899-9007

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    25

  • Číslo periodika v rámci svazku

    7-8

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000267576100007

  • EID výsledku v databázi Scopus