Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Epigenetický doplněk krmné směsi pro skot

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11110%2F18%3A10392066" target="_blank" >RIV/00216208:11110/18:10392066 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/35637&plang=CS" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/35637&plang=CS</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Epigenetický doplněk krmné směsi pro skot

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem tohoto inovativního technického řešení je epigenetický doplněk do krmné směsi pro skot, který obsahuje 70 až 90 % hmotn. epigeneticky aktivních komponent a 5 až 15 % hmotn. složky pro maskování chuti a 5 až 15 % hmotn. pro zlepšení jeho hydroskopických vlastností. Epigeneticky aktivními komponentami doplňku jsou kyselina listová sumární vzorec C19H19N7O6 5 až 25 % hmotn., heptahydrát síranu zinečnatého sumární vzorec ZnSO4.7H2O 15 až 35 % hmotn., quercentin sumární vzorec C15H10O7 10 až 30 % hmotn. Pro maskování jejich chuti se 45 přidává sójová mouka a pro zlepšení hydroskopických vlastností oxid zinečnatý ZnO.

  • Název v anglickém jazyce

    Epigenetic feed additive for cattle

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this innovative technical solution is an epigenetic supplement to a feed mixture for cattle containing 70 to 90% epigenetically active components and 5 to 15% by weight. taste masking ingredients and 5 to 15% by weight. to improve its hygroscopic properties. The epigenetically active components of the supplement are folic acid, the formula C19H19N7O6 5 to 25% by weight, zinc sulphate heptahydrate, the sum of formula ZnSO4.7H2O 15 to 35% by weight, Quercentine formula C15H10O7 10-30% To mask their taste, soy flour is added and zinc oxide ZnO is improved to improve the hygroscopic properties.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10600 - Biological sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1610515" target="_blank" >QJ1610515: Vliv výživy na epigenetický profil u českého strakatého skotu</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    32448

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Univerzita Karlova

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence