The severity of atopic dermatitis and analysis of the food hypersensitivity reactions
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F15%3A10314068" target="_blank" >RIV/00216208:11150/15:10314068 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00179906:_____/15:10314068
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2015.1043622" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2015.1043622</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2015.1043622" target="_blank" >10.1080/09540105.2015.1043622</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The severity of atopic dermatitis and analysis of the food hypersensitivity reactions
Popis výsledku v původním jazyce
Aim of this study is to evaluate the dependence between the occurrence of food hypersensitivity reactions and the severity of atopic dermatitis. The significant dependence between the severity of atopic dermatitis and the occurrence of food hypersensitivity reactions was confirmed. In evaluating the single foods, the significant dependence was found between the severity of atopic dermatitis and the reactions to nuts, apples, and fishes.
Název v anglickém jazyce
The severity of atopic dermatitis and analysis of the food hypersensitivity reactions
Popis výsledku anglicky
Aim of this study is to evaluate the dependence between the occurrence of food hypersensitivity reactions and the severity of atopic dermatitis. The significant dependence between the severity of atopic dermatitis and the occurrence of food hypersensitivity reactions was confirmed. In evaluating the single foods, the significant dependence was found between the severity of atopic dermatitis and the reactions to nuts, apples, and fishes.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FO - Dermatovenerologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food and Agricultural Immunology
ISSN
0954-0105
e-ISSN
—
Svazek periodika
26
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
896-908
Kód UT WoS článku
000360643700011
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-84940960120