Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The severity of atopic dermatitis and analysis of the food hypersensitivity reactions

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F15%3A10314068" target="_blank" >RIV/00216208:11150/15:10314068 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00179906:_____/15:10314068

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2015.1043622" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2015.1043622</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2015.1043622" target="_blank" >10.1080/09540105.2015.1043622</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The severity of atopic dermatitis and analysis of the food hypersensitivity reactions

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Aim of this study is to evaluate the dependence between the occurrence of food hypersensitivity reactions and the severity of atopic dermatitis. The significant dependence between the severity of atopic dermatitis and the occurrence of food hypersensitivity reactions was confirmed. In evaluating the single foods, the significant dependence was found between the severity of atopic dermatitis and the reactions to nuts, apples, and fishes.

  • Název v anglickém jazyce

    The severity of atopic dermatitis and analysis of the food hypersensitivity reactions

  • Popis výsledku anglicky

    Aim of this study is to evaluate the dependence between the occurrence of food hypersensitivity reactions and the severity of atopic dermatitis. The significant dependence between the severity of atopic dermatitis and the occurrence of food hypersensitivity reactions was confirmed. In evaluating the single foods, the significant dependence was found between the severity of atopic dermatitis and the reactions to nuts, apples, and fishes.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FO - Dermatovenerologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food and Agricultural Immunology

  • ISSN

    0954-0105

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    26

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    896-908

  • Kód UT WoS článku

    000360643700011

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84940960120