Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food hypersensitivity reactions in atopic dermatitis patients and analysis of contomitant diseases

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F15%3A10314218" target="_blank" >RIV/00216208:11150/15:10314218 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00179906:_____/15:10314218

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2014.900531" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2014.900531</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2014.900531" target="_blank" >10.1080/09540105.2014.900531</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food hypersensitivity reactions in atopic dermatitis patients and analysis of contomitant diseases

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of this study was to evaluate the dependence between the occurrence of food hypersensitivity reactions and other atopic diseases and parameters. Patients suffering from food hypersensitivity reactions, in general, suffer significantly moreoften from rhinitis and from persistent eczematic lesions; the dependence was confirmed in patients with hypersensitivity reactions to nuts, kiwi, fishes and apple. Atopic march was confirmed in patients suffering from atopic dermatitis and from food hypersensitivity reactions.

  • Název v anglickém jazyce

    Food hypersensitivity reactions in atopic dermatitis patients and analysis of contomitant diseases

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of this study was to evaluate the dependence between the occurrence of food hypersensitivity reactions and other atopic diseases and parameters. Patients suffering from food hypersensitivity reactions, in general, suffer significantly moreoften from rhinitis and from persistent eczematic lesions; the dependence was confirmed in patients with hypersensitivity reactions to nuts, kiwi, fishes and apple. Atopic march was confirmed in patients suffering from atopic dermatitis and from food hypersensitivity reactions.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FO - Dermatovenerologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food and Agricultural Immunology

  • ISSN

    0954-0105

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    26

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    260-270

  • Kód UT WoS článku

    000347156100010

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84920554847