Food hypersensitivity reactions and peripheral blood eosinophilia in patients suffering from atopic dermatitis
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F17%3A10367309" target="_blank" >RIV/00216208:11150/17:10367309 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00179906:_____/17:10367309
Výsledek na webu
<a href="http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09540105.2016.1202209" target="_blank" >http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09540105.2016.1202209</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2016.1202209" target="_blank" >10.1080/09540105.2016.1202209</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Food hypersensitivity reactions and peripheral blood eosinophilia in patients suffering from atopic dermatitis
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of our study is to evaluate the count of eosinophils in peripheral blood in atopic dermatitis (AD) patients over 14 years of age and to compare it with the occurrence of food hypersensitivity (FH) reactions. According to our results, in AD patients the difference in count of eosinophils in patients with and without FH reactions is not statistically significant. When evaluating the occurrence of FH reactions to single foods, the count of eosinophils is significantly higher only in patients suffering from reactions to carrot
Název v anglickém jazyce
Food hypersensitivity reactions and peripheral blood eosinophilia in patients suffering from atopic dermatitis
Popis výsledku anglicky
The aim of our study is to evaluate the count of eosinophils in peripheral blood in atopic dermatitis (AD) patients over 14 years of age and to compare it with the occurrence of food hypersensitivity (FH) reactions. According to our results, in AD patients the difference in count of eosinophils in patients with and without FH reactions is not statistically significant. When evaluating the occurrence of FH reactions to single foods, the count of eosinophils is significantly higher only in patients suffering from reactions to carrot
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
30225 - Allergy
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food and Agricultural Immunology
ISSN
0954-0105
e-ISSN
—
Svazek periodika
28
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
35-43
Kód UT WoS článku
000393042400004
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-84978544544