Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food hypersensitivity reactions and peripheral blood eosinophilia in patients suffering from atopic dermatitis

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F17%3A10367309" target="_blank" >RIV/00216208:11150/17:10367309 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00179906:_____/17:10367309

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09540105.2016.1202209" target="_blank" >http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09540105.2016.1202209</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2016.1202209" target="_blank" >10.1080/09540105.2016.1202209</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food hypersensitivity reactions and peripheral blood eosinophilia in patients suffering from atopic dermatitis

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of our study is to evaluate the count of eosinophils in peripheral blood in atopic dermatitis (AD) patients over 14 years of age and to compare it with the occurrence of food hypersensitivity (FH) reactions. According to our results, in AD patients the difference in count of eosinophils in patients with and without FH reactions is not statistically significant. When evaluating the occurrence of FH reactions to single foods, the count of eosinophils is significantly higher only in patients suffering from reactions to carrot

  • Název v anglickém jazyce

    Food hypersensitivity reactions and peripheral blood eosinophilia in patients suffering from atopic dermatitis

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of our study is to evaluate the count of eosinophils in peripheral blood in atopic dermatitis (AD) patients over 14 years of age and to compare it with the occurrence of food hypersensitivity (FH) reactions. According to our results, in AD patients the difference in count of eosinophils in patients with and without FH reactions is not statistically significant. When evaluating the occurrence of FH reactions to single foods, the count of eosinophils is significantly higher only in patients suffering from reactions to carrot

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30225 - Allergy

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food and Agricultural Immunology

  • ISSN

    0954-0105

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    28

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    35-43

  • Kód UT WoS článku

    000393042400004

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84978544544