Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of paraquat on flavonoid production in Fagopyrum esculentum cultures in vitro

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11160%2F09%3A00210070" target="_blank" >RIV/00216208:11160/09:00210070 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of paraquat on flavonoid production in Fagopyrum esculentum cultures in vitro

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effect of 6, 12, 24, 48, 72 and 168 hours treatment of Paraquat (MV) in 3 various concentrations on rutin production by Fagopyrum esculentum callus and suspension cultures was investigated. Maximum rutin content in callus culture was demonstrated after 72 hs of MV and in suspension cultures after 24 hs of MV treatment.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of paraquat on flavonoid production in Fagopyrum esculentum cultures in vitro

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of 6, 12, 24, 48, 72 and 168 hours treatment of Paraquat (MV) in 3 various concentrations on rutin production by Fagopyrum esculentum callus and suspension cultures was investigated. Maximum rutin content in callus culture was demonstrated after 72 hs of MV and in suspension cultures after 24 hs of MV treatment.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EF - Botanika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Cereal Research Communications

  • ISSN

    0133-3720

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    37

  • Číslo periodika v rámci svazku

    Suppl.

  • Stát vydavatele periodika

    HU - Maďarsko

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000265784900139

  • EID výsledku v databázi Scopus