Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Comparison of the characterisation of the fruit-like aroma of Teucrium flavum L. subsp. flavum by hydrodistillation and solid-phase micro-extraction

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11160%2F09%3A00210136" target="_blank" >RIV/00216208:11160/09:00210136 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of the characterisation of the fruit-like aroma of Teucrium flavum L. subsp. flavum by hydrodistillation and solid-phase micro-extraction

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A total of 102 components were identified in the essential oils. Sesquiterpenes constituted the major fraction, with the apple-like flavour farnesene being the major component. HS-SPME allowed the analysis of the volatiles not only emitted by specific plant parts (flower), but also by different parts.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of the characterisation of the fruit-like aroma of Teucrium flavum L. subsp. flavum by hydrodistillation and solid-phase micro-extraction

  • Popis výsledku anglicky

    A total of 102 components were identified in the essential oils. Sesquiterpenes constituted the major fraction, with the apple-like flavour farnesene being the major component. HS-SPME allowed the analysis of the volatiles not only emitted by specific plant parts (flower), but also by different parts.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of the Science of Food and Agriculture

  • ISSN

    0022-5142

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    89

  • Číslo periodika v rámci svazku

    14

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    14

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000271108100023

  • EID výsledku v databázi Scopus