Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Feeding the Futures of Human-Food Interaction

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11210%2F20%3A10414325" target="_blank" >RIV/00216208:11210/20:10414325 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://verso.is.cuni.cz/pub/verso.fpl?fname=obd_publikace_handle&handle=3hRf3WY77z" target="_blank" >https://verso.is.cuni.cz/pub/verso.fpl?fname=obd_publikace_handle&handle=3hRf3WY77z</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1145/3414471" target="_blank" >10.1145/3414471</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Feeding the Futures of Human-Food Interaction

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Human-food interaction (HFI) is a burgeoning research area that traverses multiple HCI disciplines and draws on diverse methods and approaches to bring focus to the interplay between humans, food, and technology. Recent years have seen an increase in technology products and services designed for human-food practices. Such technologies turn everyday food practices into data-driven events that can be tracked, quantified, and managed online. We report our observations from three HFI workshops, undertaken at CHI, Montreal; DIS, Hong Kong; and DIS, San Diego.

  • Název v anglickém jazyce

    Feeding the Futures of Human-Food Interaction

  • Popis výsledku anglicky

    Human-food interaction (HFI) is a burgeoning research area that traverses multiple HCI disciplines and draws on diverse methods and approaches to bring focus to the interplay between humans, food, and technology. Recent years have seen an increase in technology products and services designed for human-food practices. Such technologies turn everyday food practices into data-driven events that can be tracked, quantified, and managed online. We report our observations from three HFI workshops, undertaken at CHI, Montreal; DIS, Hong Kong; and DIS, San Diego.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>SC</sub> - Článek v periodiku v databázi SCOPUS

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50803 - Information science (social aspects)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EF16_019%2F0000734" target="_blank" >EF16_019/0000734: Kreativita a adaptabilita jako předpoklad úspěchu Evropy v propojeném světě</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Interactions

  • ISSN

    1072-5520

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    34-39

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85107570184