Jídlo a prostor
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F14%3A10293835" target="_blank" >RIV/00216208:11310/14:10293835 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jídlo a prostor
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola představuje angloamerickou geografii jídla a studia jídla jako možné zdroje inspirace pro vznikající českou geografii jídla.
Název v anglickém jazyce
Food and space
Popis výsledku anglicky
The chapter introduces Anglo-American food geography and food studies as a source of inspiration for the Czech "food geography to be".
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
DE - Zemský magnetismus, geodesie, geografie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Prostor(y) geografie
ISBN
978-80-246-2733-5
Počet stran výsledku
17
Strana od-do
213-230
Počet stran knihy
309
Název nakladatele
Karolinum
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—