Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Umění výtvarné a umění kuchařské : Carl Friedrich von Rumohr a počátky uměleckohistorické disciplíny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F17%3A00099662" target="_blank" >RIV/00216224:14210/17:00099662 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Umění výtvarné a umění kuchařské : Carl Friedrich von Rumohr a počátky uměleckohistorické disciplíny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    První přednáška z cyklu "Umění a jídlo v renesanci a baroku" představila osobnost historika umění a autora knihy o kuchařském umění C. F. von Rumohra.

  • Název v anglickém jazyce

    Visual arts and culinary arts : Carl Friedrich von Rumohr and the beginnings of art history discipline

  • Popis výsledku anglicky

    The first lecture from the series "Art and Food in the Renaissance and the Baroque" presented the personality of the art historian and the author of the book on the culinary art, Carl Friedrich von Rumohr.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    60401 - Arts, Art history

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů