Umění výtvarné a umění kuchařské : Carl Friedrich von Rumohr a počátky uměleckohistorické disciplíny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F17%3A00099662" target="_blank" >RIV/00216224:14210/17:00099662 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Umění výtvarné a umění kuchařské : Carl Friedrich von Rumohr a počátky uměleckohistorické disciplíny
Popis výsledku v původním jazyce
První přednáška z cyklu "Umění a jídlo v renesanci a baroku" představila osobnost historika umění a autora knihy o kuchařském umění C. F. von Rumohra.
Název v anglickém jazyce
Visual arts and culinary arts : Carl Friedrich von Rumohr and the beginnings of art history discipline
Popis výsledku anglicky
The first lecture from the series "Art and Food in the Renaissance and the Baroque" presented the personality of the art historian and the author of the book on the culinary art, Carl Friedrich von Rumohr.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
60401 - Arts, Art history
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů