Antimutagenní a antioxidační aktivita zeleného čaje
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F04%3A00034775" target="_blank" >RIV/00216224:14310/04:00034775 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antimutagenní a antioxidační aktivita zeleného čaje
Popis výsledku v původním jazyce
In this work biological effects of five sorts of green tea were analyzed using antimutagenicity test with Sacchromyces cerevisiae D7 strain. In this test the frequency of spontaneous convertants at the tryptophan locus (trp 5-12/trp 5-27) and revertantsat the isoleucine locus (ilv 1-92/ilv 1-92) was tested.
Název v anglickém jazyce
Antimutagenic and antioxidant activity of green tea
Popis výsledku anglicky
In this work biological effects of five sorts of green tea were analyzed using antimutagenicity test with Sacchromyces cerevisiae D7 strain. In this test the frequency of spontaneous convertants at the tryptophan locus (trp 5-12/trp 5-27) and revertantsat the isoleucine locus (ilv 1-92/ilv 1-92) was tested.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem 2004, Sborník příspěvků
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Výzkumný ústav potravinářský
Místo vydání
Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—