Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Antimutagenní a antioxidační aktivita zeleného čaje

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F04%3A00034775" target="_blank" >RIV/00216224:14310/04:00034775 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Antimutagenní a antioxidační aktivita zeleného čaje

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this work biological effects of five sorts of green tea were analyzed using antimutagenicity test with Sacchromyces cerevisiae D7 strain. In this test the frequency of spontaneous convertants at the tryptophan locus (trp 5-12/trp 5-27) and revertantsat the isoleucine locus (ilv 1-92/ilv 1-92) was tested.

  • Název v anglickém jazyce

    Antimutagenic and antioxidant activity of green tea

  • Popis výsledku anglicky

    In this work biological effects of five sorts of green tea were analyzed using antimutagenicity test with Sacchromyces cerevisiae D7 strain. In this test the frequency of spontaneous convertants at the tryptophan locus (trp 5-12/trp 5-27) and revertantsat the isoleucine locus (ilv 1-92/ilv 1-92) was tested.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem 2004, Sborník příspěvků

  • ISBN

    80-902671-8-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Výzkumný ústav potravinářský

  • Místo vydání

    Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr

  • Datum konání akce

    1. 1. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku