Determination of cis/trans resveratrol and sorbic acid by CZE employing electrostacking effect. Characterization of French wines by CZE-fingerprints
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F99%3A00004633" target="_blank" >RIV/00216224:14310/99:00004633 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of cis/trans resveratrol and sorbic acid by CZE employing electrostacking effect. Characterization of French wines by CZE-fingerprints
Popis výsledku v původním jazyce
Determination of cis/trans resveratrol and sorbic acid by CZE employing electrostacking effect. Characterization of French wines by CZE-fingerprints
Název v anglickém jazyce
Determination of cis/trans resveratrol and sorbic acid by CZE employing electrostacking effect. Characterization of French wines by CZE-fingerprints
Popis výsledku anglicky
Determination of cis/trans resveratrol and sorbic acid by CZE employing electrostacking effect. Characterization of French wines by CZE-fingerprints
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
23rd International Symposium on High Performance Liquid Phase, Separations and Related Techniques, HPLC99
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
44
Název nakladatele
University of Barcelona
Místo vydání
Granada
Místo konání akce
Granada
Datum konání akce
1. 1. 1999
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—