Luštěniny v praxi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14410%2F12%3A00059590" target="_blank" >RIV/00216224:14410/12:00059590 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Luštěniny v praxi
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem konference je poukázat na vysokou nutriční hodnotu luštěnin a nabídnout cestu k širokému sortimentu atraktivních pokrmů z nich připravených. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata konference: 1. Zvýšená produkce luštěnin umožní návrat k biologickým tradicím českého zemědělství 2. Současný stav kvality luštěnin v českém zemědělství 3. Kvalita bílkovin luštěnin 4. Nutriční přínos luštěnin
Název v anglickém jazyce
Leguminous vegetables in practice
Popis výsledku anglicky
The conference aims to highlight the high nutritional value of legumes and the path to offer a wide range of interesting dishes on them. There were published the results of research. Conference topics: 1. Increased production of legumes to return to thebiological traditions of Czech agriculture 2. The current state of quality of legumes in Czech agriculture 3.The quality of legume proteins 4. Nutritional benefits of legumes
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
AM - Pedagogika a školství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Brno
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
500
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce