Stravovací zvyklosti civilních pracovníků a vojáků v Armádě České republiky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14510%2F13%3A00079756" target="_blank" >RIV/00216224:14510/13:00079756 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stravovací zvyklosti civilních pracovníků a vojáků v Armádě České republiky
Popis výsledku v původním jazyce
Předložená práce přináší informace ohledně stravování civilních osob a vojáků z povolání. Dotazníkovou metodou byly zjišťovány stravovací zvyklosti civilních a vojenských zaměstnanců a studentů Vysoké vojenské školy pozemního vojska ve Vyškově v České republice. U osob zahrnutých do tohoto průzkumu byly změřeny základní antropometrické parametry, jako jsou tělesná hmotnost, tělesná výška, z uvedených hodnot byl vypočítán body mass index (BMI). Dále tyto osoby odpovídaly na otázky týkající se jejich stravovacích zvyklostí v anonymním dotazníku.
Název v anglickém jazyce
Eating habits of civil workers and soldiers of army of the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
There was carried out the survey of eating habits of professional soldiers and civilian employees of the Military University of Ground Forces in Vyškov (Czech Republic). The goal of the survey was to find out whether employees of the Czech Army have proper eating habits and whether they follow the principles of correct nutrition when choosing food. Data regarding eating habits were obtained by questionnaire that was compiled by the Department of economics and nutrition hygiene of the Military Universityof Ground Forces. A survey included students of the Military University, Economics of Defence of the republic (33 respondents), their teachers ? soldiers (32 respondents) and civilian employees (20 respondents). Basic anthropometric parameters were surveyed on the respondents: body weight, stature, body mass index (BMI) was calculated from these values.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů