Studium enzymatických reakcí pomocí IC-kalorimetru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F11%3A39892081" target="_blank" >RIV/00216275:25310/11:39892081 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Studium enzymatických reakcí pomocí IC-kalorimetru
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek se zabývá kalorimetrickou studií faktorů ovlivňujících kinetiku vybraných enzymatických reakcí. Studovanými parametry byly koncentrace anzymu a substrátu, pH a teplota reakčního prostředí.
Název v anglickém jazyce
Study of Enzymatic-Catalyzed Reaction Using IC-Calorimeter
Popis výsledku anglicky
This paper is focusd on calorimetric studies of enzymatic reactions and factors affecting the reaction and their kinetic parameters. The main parameters were studied, the influence of enzyme concentration, substrate concentration, pH and temperature.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CA - Anorganická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
33. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář
ISBN
978-80-7395-398-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
151-154
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Pardubice
Datum konání akce
23. 5. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—