Are there significant differences in the quality of "organic" and "conventional" vegetable?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F12%3A39894828" target="_blank" >RIV/00216275:25310/12:39894828 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Are there significant differences in the quality of "organic" and "conventional" vegetable?
Popis výsledku v původním jazyce
Differences between "organic", conventional" and "self.grown" carrots were evaluated from the point of view of elemental analysis using ICP-OES and ICP-MS methods. Multivariate statistical methods were employed.
Název v anglickém jazyce
Are there significant differences in the quality of "organic" and "conventional" vegetable?
Popis výsledku anglicky
Differences between "organic", conventional" and "self.grown" carrots were evaluated from the point of view of elemental analysis using ICP-OES and ICP-MS methods. Multivariate statistical methods were employed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
CMA4CH
ISBN
978-88-7547-332-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
34-35
Název nakladatele
Sapienza University of Rome
Místo vydání
Rome
Místo konání akce
Rome
Datum konání akce
27. 5. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—