TASENS - Test k vyšetření chuti pomocí folií se 4 základními chutěmi (slaná, sladká, hořká, kyselá)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25520%2F22%3A39919832" target="_blank" >RIV/00216275:25520/22:39919832 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.upce.cz/projekt/1037905" target="_blank" >https://www.upce.cz/projekt/1037905</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
TASENS - Test k vyšetření chuti pomocí folií se 4 základními chutěmi (slaná, sladká, hořká, kyselá)
Popis výsledku v původním jazyce
Postup vyšetření Testu k vyšetření chuti pomocí folií se 4 základními chutěmi (slaná, sladká, hořká, kyselá).
Název v anglickém jazyce
TASENS - Taste test using foils with 4 basic tastes (salty, sweet, bitter, sour)
Popis výsledku anglicky
Examination procedure of the Taste test using foils with 4 basic tastes (salty, sweet, bitter, sour).
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30206 - Otorhinolaryngology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TP01010012" target="_blank" >TP01010012: Rozvoj systému podpory projektů proof-of-concept na Univerzitě Pardubice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů