Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop on taste assessment and nutritional assessment

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25520%2F23%3A39920308" target="_blank" >RIV/00216275:25520/23:39920308 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://fzs.upce.cz/sites/default/files/global/2024-01/6361/workshop%20invitation_89845.jpg" target="_blank" >https://fzs.upce.cz/sites/default/files/global/2024-01/6361/workshop%20invitation_89845.jpg</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Workshop on taste assessment and nutritional assessment

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The workshop was organized as part of the AKTION Czech-Austrian cooperation project (no. 96p11) and focused on the transfer of knowledge and skills related to malnutrition assessment and the assessment of taste and smell. As a result, the procedure for data collection within the AKTION project was standardized. The workshop was held in the Pardubice Czech Republic (CR) for Austrian project members (AT) and other academic and scientific personnel from CR, as well as for Czech students. During the workshop, knowledge about the TASENS taste assessment method was shared in detail, followed by practical training. Additionally, Austrian experts shared their extensive knowledge of nutritional assessment with members of the CR team and academic/scientific staff. Both workshop topics were followed by mutual discussion, leading to the clarity and standardization of the taste and nutrition assessment procedure for all project participants before the commencement of data collection.

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop on taste assessment and nutritional assessment

  • Popis výsledku anglicky

    The workshop was organized as part of the AKTION Czech-Austrian cooperation project (no. 96p11) and focused on the transfer of knowledge and skills related to malnutrition assessment and the assessment of taste and smell. As a result, the procedure for data collection within the AKTION project was standardized. The workshop was held in the Pardubice Czech Republic (CR) for Austrian project members (AT) and other academic and scientific personnel from CR, as well as for Czech students. During the workshop, knowledge about the TASENS taste assessment method was shared in detail, followed by practical training. Additionally, Austrian experts shared their extensive knowledge of nutritional assessment with members of the CR team and academic/scientific staff. Both workshop topics were followed by mutual discussion, leading to the clarity and standardization of the taste and nutrition assessment procedure for all project participants before the commencement of data collection.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Pardubice

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    12

  • Počet zahraničních účastníků

    4

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce