Electrical properties of meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26220%2F13%3APU103474" target="_blank" >RIV/00216305:26220/13:PU103474 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Electrical properties of meat
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of current study is to determine and evaluate the impedance properties of meat depending on varying frequencies, freezing the samples and orientation of electrodes relative to myofibers. Slices of pork chop and chicken breast were used as experimental samples. Measurements were performed in frequency range 20 Hz - 1 MHz.
Název v anglickém jazyce
Electrical properties of meat
Popis výsledku anglicky
The aim of current study is to determine and evaluate the impedance properties of meat depending on varying frequencies, freezing the samples and orientation of electrodes relative to myofibers. Slices of pork chop and chicken breast were used as experimental samples. Measurements were performed in frequency range 20 Hz - 1 MHz.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 19th Conference STUDENT EEICT 2013. Volume 3
ISBN
978-80-214-4695-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
159-163
Název nakladatele
LITERA
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
25. 4. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—