Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Electrical properties of meat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26220%2F13%3APU103474" target="_blank" >RIV/00216305:26220/13:PU103474 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Electrical properties of meat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of current study is to determine and evaluate the impedance properties of meat depending on varying frequencies, freezing the samples and orientation of electrodes relative to myofibers. Slices of pork chop and chicken breast were used as experimental samples. Measurements were performed in frequency range 20 Hz - 1 MHz.

  • Název v anglickém jazyce

    Electrical properties of meat

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of current study is to determine and evaluate the impedance properties of meat depending on varying frequencies, freezing the samples and orientation of electrodes relative to myofibers. Slices of pork chop and chicken breast were used as experimental samples. Measurements were performed in frequency range 20 Hz - 1 MHz.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    JA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 19th Conference STUDENT EEICT 2013. Volume 3

  • ISBN

    978-80-214-4695-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    159-163

  • Název nakladatele

    LITERA

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    25. 4. 2013

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku